Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale800g1040kcal144g17.6g48.8g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras427g1365kcal58.9g247.5g13.7g35g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 227g589kcal61.2g0g38.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)667g400kcal6.7g30g26.7g4g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g6895kcal545.2g601.4g260.2g79.4g
Valittu annoskoko2160g3447kcal272.6g300.7g130.1g39.7g
Annoskoko puolitettuna1080g1724kcal136.3g150.4g65.1g19.9g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789