Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale900g1170kcal162g19.8g54.9g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras480g1536kcal66.2g278.4g15.4g39.4g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 255g663kcal68.9g0g43.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)750g450kcal7.5g33.8g30g4.5g
Sinappi 45g59kcal2g6.3g2.7g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g7756kcal613.2g676.6g292.8g89.4g
Valittu annoskoko2430g3878kcal306.6g338.3g146.4g44.7g
Annoskoko puolitettuna1215g1939kcal153.3g169.2g73.2g22.4g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789