Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale100g130kcal18g2.2g6.1g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras53g171kcal7.4g30.9g1.7g4.4g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 28g74kcal7.7g0g4.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)83g50kcal0.8g3.8g3.3g0.5g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g862kcal68.2g75.2g32.4g10g
Valittu annoskoko270g431kcal34.1g37.6g16.2g5g
Annoskoko puolitettuna135g216kcal17.1g18.8g8.1g2.5g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789