Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale1000g1300kcal180g22g61g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras533g1707kcal73.6g309.3g17.1g43.7g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 283g737kcal76.5g0g48.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)833g500kcal8.3g37.5g33.3g5g
Sinappi 50g66kcal2.2g7g3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g8618kcal681.2g751.6g325.2g99g
Valittu annoskoko2700g4309kcal340.6g375.8g162.6g49.5g
Annoskoko puolitettuna1350g2155kcal170.3g187.9g81.3g24.8g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789