Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale200g260kcal36g4.4g12.2g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras107g341kcal14.7g61.9g3.4g8.7g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 57g147kcal15.3g0g9.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)167g100kcal1.7g7.5g6.7g1g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1724kcal136.2g150.4g65g19.8g
Valittu annoskoko540g862kcal68.1g75.2g32.5g9.9g
Annoskoko puolitettuna270g431kcal34.1g37.6g16.3g5g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789