Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale300g390kcal54g6.6g18.3g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras160g512kcal22.1g92.8g5.1g13.1g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 85g221kcal23g0g14.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Sinappi 15g20kcal0.7g2.1g0.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g2585kcal204.6g225.6g97.6g29.8g
Valittu annoskoko810g1293kcal102.3g112.8g48.8g14.9g
Annoskoko puolitettuna405g646kcal51.2g56.4g24.4g7.5g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789