Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee420g433kcal97g0g6.3g0g
Seesamiöljy, Amoy11g101kcal0g0g11.2g0g
Maissitärkkelys 3g11kcal0g2.6g0g0g
Soijakastike 6.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Sokeriherneen palko94g28kcal3.1g3.4g0.3g0g
Lihaliemi laimennettu 94g18kcal0g2.8g0.6g0g
Pinaatti 188g25kcal3g0.8g0.6g2.4g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g11g33kcal0g8.1g0g0g
Soijakastike 6.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Maissitärkkelys 3g11kcal0g2.6g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Seesamiöljy, Amoy3.8g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2449g1662kcal231.2g72.8g47.4g24g
Valittu annoskoko1224g831kcal115.6g36.4g23.7g12g
Annoskoko puolitettuna612g415kcal57.8g18.2g11.9g6g
Arvot/100g100g68kcal9.4g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421