Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee700g721kcal161.7g0g10.5g0g
Seesamiöljy, Amoy19g168kcal0g0g18.7g0g
Maissitärkkelys 5g18kcal0g4.3g0g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 375g132kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Sokeriherneen palko156g47kcal5.2g5.6g0.5g0g
Lihaliemi laimennettu 156g30kcal0g4.7g0.9g0g
Pinaatti 313g42kcal5.1g1.3g0.9g4.1g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g19g54kcal0g13.4g0g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Maissitärkkelys 5g18kcal0g4.3g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Seesamiöljy, Amoy6.3g56kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g2769kcal386g121.2g78.8g40.2g
Valittu annoskoko2040g1385kcal193g60.6g39.4g20.1g
Annoskoko puolitettuna1020g692kcal96.5g30.3g19.7g10.1g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421