Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee840g866kcal194.1g0g12.6g0g
Seesamiöljy, Amoy23g202kcal0g0g22.4g0g
Maissitärkkelys 6g21kcal0g5.2g0g0g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Sokeriherneen palko188g56kcal6.2g6.8g0.6g0g
Lihaliemi laimennettu 188g36kcal0g5.6g1.1g0g
Pinaatti 375g50kcal6.1g1.5g1.1g4.9g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g23g65kcal0g16.1g0g0g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Maissitärkkelys 6g21kcal0g5.2g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Seesamiöljy, Amoy7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g3323kcal463.2g145.6g94.8g48g
Valittu annoskoko2448g1662kcal231.6g72.8g47.4g24g
Annoskoko puolitettuna1224g831kcal115.8g36.4g23.7g12g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421