Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee980g1010kcal226.4g0g14.7g0g
Seesamiöljy, Amoy26g236kcal0g0.1g26.2g0g
Maissitärkkelys 7g25kcal0g6g0g0g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 525g184kcal24.3g10.2g1.6g13.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.8g
Sokeriherneen palko219g66kcal7.2g7.9g0.7g0g
Lihaliemi laimennettu 219g41kcal0g6.6g1.3g0g
Pinaatti 438g58kcal7.1g1.8g1.3g5.7g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g26g76kcal0.1g18.8g0g0g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Maissitärkkelys 7g25kcal0g6g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Seesamiöljy, Amoy8.8g79kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g3877kcal540.4g169.8g110.6g56g
Valittu annoskoko2856g1939kcal270.2g84.9g55.3g28g
Annoskoko puolitettuna1428g969kcal135.1g42.5g27.7g14g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421