Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee1120g1154kcal258.8g0g16.8g0g
Seesamiöljy, Amoy30g270kcal0g0.1g29.9g0g
Maissitärkkelys 8g29kcal0g6.9g0g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Sokeriherneen palko250g75kcal8.3g9g0.8g0g
Lihaliemi laimennettu 250g47kcal0g7.5g1.5g0.1g
Pinaatti 500g67kcal8.1g2g1.5g6.5g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g30g87kcal0.1g21.5g0g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Maissitärkkelys 8g29kcal0g6.9g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Seesamiöljy, Amoy10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g4432kcal617.6g194g126.4g64g
Valittu annoskoko3264g2216kcal308.8g97g63.2g32g
Annoskoko puolitettuna1632g1108kcal154.4g48.5g31.6g16g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421