Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee1260g1298kcal291.1g0g18.9g0g
Seesamiöljy, Amoy34g303kcal0g0.1g33.7g0g
Maissitärkkelys 9g32kcal0g7.7g0.1g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Parsakaali brokkoli 675g237kcal31.2g13.2g2g16.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Sokeriherneen palko281g84kcal9.3g10.1g0.8g0g
Lihaliemi laimennettu 281g53kcal0g8.4g1.7g0.1g
Pinaatti 563g75kcal9.1g2.3g1.7g7.3g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g34g98kcal0.1g24.2g0g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Maissitärkkelys 9g32kcal0g7.7g0.1g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g1.1g4.2kcal0g1.1g0g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Seesamiöljy, Amoy11g101kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g4985kcal694.6g218.2g142.4g72.2g
Valittu annoskoko3672g2493kcal347.3g109.1g71.2g36.1g
Annoskoko puolitettuna1836g1246kcal173.7g54.6g35.6g18.1g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421