Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee1400g1442kcal323.5g0g21g0g
Seesamiöljy, Amoy38g337kcal0g0.1g37.4g0g
Maissitärkkelys 10g36kcal0g8.6g0.1g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 750g263kcal34.7g14.6g2.3g18.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Sokeriherneen palko313g94kcal10.3g11.3g0.9g0g
Lihaliemi laimennettu 313g59kcal0g9.4g1.9g0.1g
Pinaatti 625g84kcal10.1g2.5g1.9g8.1g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g38g108kcal0.1g26.9g0g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Maissitärkkelys 10g36kcal0g8.6g0.1g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g1.3g4.7kcal0g1.2g0g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Seesamiöljy, Amoy13g112kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g5539kcal772.2g242.6g158.6g80g
Valittu annoskoko4080g2770kcal386.1g121.3g79.3g40g
Annoskoko puolitettuna2040g1385kcal193.1g60.7g39.7g20g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421