Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee280g289kcal64.7g0g4.2g0g
Seesamiöljy, Amoy7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Maissitärkkelys 2g7.1kcal0g1.7g0g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Sokeriherneen palko63g19kcal2.1g2.3g0.2g0g
Lihaliemi laimennettu 63g12kcal0g1.9g0.4g0g
Pinaatti 125g17kcal2g0.5g0.4g1.6g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g7.5g22kcal0g5.4g0g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Maissitärkkelys 2g7.1kcal0g1.7g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Seesamiöljy, Amoy2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g1108kcal154.2g48.4g31.8g16g
Valittu annoskoko816g554kcal77.1g24.2g15.9g8g
Annoskoko puolitettuna408g277kcal38.6g12.1g8g4g
Arvot/100g100g68kcal9.4g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421