Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g749g2209kcal112.3g0g194.7g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g150g54kcal1.3g9.3g0.3g4.2g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g150g36kcal3g5.4g0.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g4598kcal233.2g29.4g390.6g8.4g
Valittu annoskoko1056g2299kcal116.6g14.7g195.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna528g1150kcal58.3g7.4g97.7g2.1g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624