Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g750g2213kcal112.5g0g195g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g150g54kcal1.4g9.3g0.3g4.2g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g150g36kcal3g5.4g0.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2115g4605kcal233.8g29.4g391.2g8.4g
Valittu annoskoko1058g2303kcal116.9g14.7g195.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna529g1151kcal58.5g7.4g97.8g2.1g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624