Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g874g2578kcal131.1g0g227.2g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g175g63kcal1.6g10.8g0.3g4.9g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g175g42kcal3.5g6.3g0.3g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g5365kcal272.4g34.2g455.6g9.8g
Valittu annoskoko1232g2682kcal136.2g17.1g227.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna616g1341kcal68.1g8.6g113.9g2.5g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624