Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g999g2946kcal149.8g0g259.6g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g200g72kcal1.8g12.4g0.4g5.6g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g200g48kcal4g7.2g0.4g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2816g6131kcal311.2g39.2g520.8g11.2g
Valittu annoskoko1408g3066kcal155.6g19.6g260.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna704g1533kcal77.8g9.8g130.2g2.8g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624