Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g1123g3314kcal168.5g0g292.1g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g225g81kcal2g13.9g0.4g6.3g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g225g54kcal4.5g8.1g0.4g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g6898kcal350g44g585.8g12.6g
Valittu annoskoko1584g3449kcal175g22g292.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna792g1724kcal87.5g11g146.5g3.2g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624