Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g125g368kcal18.7g0g32.5g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g25g9kcal0.2g1.5g0g0.7g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g25g6kcal0.5g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g766kcal38.8g4.8g65g1.4g
Valittu annoskoko176g383kcal19.4g2.4g32.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna88g192kcal9.7g1.2g16.3g0.4g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624