Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g1248g3682kcal187.2g0g324.5g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g250g90kcal2.2g15.5g0.5g7g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g250g60kcal5g9g0.5g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g7664kcal388.8g49g651g14g
Valittu annoskoko1760g3832kcal194.4g24.5g325.5g7g
Annoskoko puolitettuna880g1916kcal97.2g12.3g162.8g3.5g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624