Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g250g737kcal37.4g0g64.9g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g50g18kcal0.4g3.1g0.1g1.4g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g50g12kcal1g1.8g0.1g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g1533kcal77.6g9.8g130.2g2.8g
Valittu annoskoko352g767kcal38.8g4.9g65.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna176g383kcal19.4g2.5g32.6g0.7g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624