Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g3000g8850kcal450g0g780g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g600g216kcal5.4g37.2g1.2g16.8g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g600g144kcal12g21.6g1.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8460g18420kcal934.8g117.6g1564.8g33.6g
Valittu annoskoko4230g9210kcal467.4g58.8g782.4g16.8g
Annoskoko puolitettuna2115g4605kcal233.7g29.4g391.2g8.4g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624