Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g375g1105kcal56.2g0g97.4g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g75g27kcal0.7g4.6g0.1g2.1g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g75g18kcal1.5g2.7g0.1g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g2299kcal116.8g14.6g195.2g4.2g
Valittu annoskoko528g1150kcal58.4g7.3g97.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna264g575kcal29.2g3.7g48.8g1.1g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624