Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g499g1473kcal74.9g0g129.8g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g100g36kcal0.9g6.2g0.2g2.8g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g100g24kcal2g3.6g0.2g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g3066kcal155.6g19.6g260.4g5.6g
Valittu annoskoko704g1533kcal77.8g9.8g130.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna352g766kcal38.9g4.9g65.1g1.4g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624