Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g624g1841kcal93.6g0g162.3g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g125g45kcal1.1g7.7g0.2g3.5g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g125g30kcal2.5g4.5g0.2g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g3832kcal194.4g24.4g325.4g7g
Valittu annoskoko880g1916kcal97.2g12.2g162.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna440g958kcal48.6g6.1g81.4g1.8g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624