Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 584g443kcal10.9g90.1g1.2g5.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g209g488kcal23.6g1g45.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g2043kcal74.4g219g95.4g26.2g
Valittu annoskoko1100g1022kcal37.2g109.5g47.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna550g511kcal18.6g54.8g23.9g6.6g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682