Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 701g531kcal13.1g108.1g1.4g7g
Porkkana, keskikokoinen 65g301g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g250g586kcal28.3g1.3g55.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g2452kcal89.2g263g114.4g31.4g
Valittu annoskoko1320g1226kcal44.6g131.5g57.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna660g613kcal22.3g65.8g28.6g7.9g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682