Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 935g708kcal17.5g144.1g1.9g9.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g401g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g334g781kcal37.7g1.7g73.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g3270kcal118.8g350.2g152.8g41.8g
Valittu annoskoko1760g1635kcal59.4g175.1g76.4g20.9g
Annoskoko puolitettuna880g817kcal29.7g87.6g38.2g10.5g
Arvot/100g100g93kcal3.4g9.9g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682