Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1052g797kcal19.7g162.2g2.1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g451g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g376g879kcal42.4g1.9g82.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g3678kcal133.8g394.4g171.8g47.2g
Valittu annoskoko1980g1839kcal66.9g197.2g85.9g23.6g
Annoskoko puolitettuna990g920kcal33.5g98.6g43g11.8g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682