Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1400g1061kcal26.2g215.9g2.8g14g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g500g1170kcal56.5g2.5g110g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5272g4897kcal178.4g525g228.6g62.6g
Valittu annoskoko2636g2448kcal89.2g262.5g114.3g31.3g
Annoskoko puolitettuna1318g1224kcal44.6g131.3g57.2g15.7g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682