Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 234g177kcal4.4g36g0.5g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g84g195kcal9.4g0.4g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g817kcal29.8g87.6g38.2g10.4g
Valittu annoskoko440g409kcal14.9g43.8g19.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna220g204kcal7.5g21.9g9.6g2.6g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682