Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 351g266kcal6.6g54.1g0.7g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g125g293kcal14.1g0.6g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1226kcal44.6g131.4g57.2g15.8g
Valittu annoskoko660g613kcal22.3g65.7g28.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna330g307kcal11.2g32.9g14.3g4g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682