Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 467g354kcal8.7g72.1g0.9g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g167g391kcal18.9g0.8g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g1635kcal59.4g175.2g76.2g21g
Valittu annoskoko880g817kcal29.7g87.6g38.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna440g409kcal14.9g43.8g19.1g5.3g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682