Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g480g115kcal5.8g16.3g1g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 6g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g240g432kcal45.6g0g28.8g0g
Siirappi 36g109kcal0g26.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g1348kcal104.4g91.8g59.8g22.2g
Valittu annoskoko1062g674kcal52.2g45.9g29.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna531g337kcal26.1g23g15g5.6g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052