Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g640g154kcal7.7g21.8g1.3g13.4g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 8g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g320g576kcal60.8g0g38.4g0g
Siirappi 48g145kcal0g35.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g1797kcal139g122.4g79.8g29.6g
Valittu annoskoko1416g899kcal69.5g61.2g39.9g14.8g
Annoskoko puolitettuna708g449kcal34.8g30.6g20g7.4g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052