Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g960g230kcal11.5g32.6g1.9g20.2g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 12g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g480g864kcal91.2g0g57.6g0g
Siirappi 72g217kcal0.1g53.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g2696kcal208.6g183.6g119.4g44.4g
Valittu annoskoko2124g1348kcal104.3g91.8g59.7g22.2g
Annoskoko puolitettuna1062g674kcal52.2g45.9g29.9g11.1g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052