Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1120g269kcal13.4g38.1g2.2g23.5g
Vesi, vesijohtovesi 560g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 14g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g560g1008kcal106.4g0g67.2g0g
Siirappi 84g253kcal0.1g62.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4956g3145kcal243.4g214g139.4g51.8g
Valittu annoskoko2478g1573kcal121.7g107g69.7g25.9g
Annoskoko puolitettuna1239g786kcal60.9g53.5g34.9g13g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052