Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1280g307kcal15.4g43.5g2.6g26.9g
Vesi, vesijohtovesi 640g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 16g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g640g1152kcal121.6g0g76.8g0g
Siirappi 96g289kcal0.1g71.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g3594kcal278.2g244.6g159.4g59.2g
Valittu annoskoko2832g1797kcal139.1g122.3g79.7g29.6g
Annoskoko puolitettuna1416g899kcal69.6g61.2g39.9g14.8g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052