Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g160g38kcal1.9g5.4g0.3g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g80g144kcal15.2g0g9.6g0g
Siirappi 12g36kcal0g8.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g449kcal34.8g30.6g19.8g7.4g
Valittu annoskoko354g225kcal17.4g15.3g9.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna177g112kcal8.7g7.7g5g1.9g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052