Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1600g384kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 20g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g800g1440kcal152g0g96g0g
Siirappi 120g362kcal0.1g88.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g4493kcal347.8g305.8g199.2g74g
Valittu annoskoko3540g2247kcal173.9g152.9g99.6g37g
Annoskoko puolitettuna1770g1123kcal87g76.5g49.8g18.5g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052