Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g320g77kcal3.8g10.9g0.6g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g160g288kcal30.4g0g19.2g0g
Siirappi 24g72kcal0g17.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g899kcal69.4g61.2g39.8g14.8g
Valittu annoskoko708g449kcal34.7g30.6g19.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna354g225kcal17.4g15.3g10g3.7g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052