Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g666g932kcal99.8g20g60.6g0.7g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g208g291kcal6.2g4.2g27g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g166g266kcal5g6.7g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g2978kcal222g61.8g225.2g1.4g
Valittu annoskoko1040g1489kcal111g30.9g112.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna520g745kcal55.5g15.5g56.3g0.4g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070