Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g1065g1491kcal159.7g31.9g96.9g1.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g333g466kcal10g6.7g43.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g266g426kcal8g10.6g39.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3328g4766kcal355.4g98.4g360.2g2.2g
Valittu annoskoko1664g2383kcal177.7g49.2g180.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna832g1191kcal88.9g24.6g90.1g0.6g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070