Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g1198g1677kcal179.7g35.9g109g1.2g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g374g524kcal11.2g7.5g48.7g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g300g479kcal9g12g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g5361kcal399.8g110.8g405.2g2.4g
Valittu annoskoko1872g2681kcal199.9g55.4g202.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna936g1340kcal100g27.7g101.3g0.6g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070