Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g133g186kcal20g4g12.1g0.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g42g58kcal1.2g0.8g5.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g33g53kcal1g1.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g596kcal44.4g12.2g45g0.2g
Valittu annoskoko208g298kcal22.2g6.1g22.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna104g149kcal11.1g3.1g11.3g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g2.9g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070