Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g1331g1864kcal199.7g39.9g121.1g1.3g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g416g582kcal12.5g8.3g54.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g333g533kcal10g13.3g49.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g5957kcal444.4g123g450.2g2.6g
Valittu annoskoko2080g2979kcal222.2g61.5g225.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna1040g1489kcal111.1g30.8g112.6g0.7g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070