Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g1600g2240kcal240g48g145.6g1.6g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g500g700kcal15g10g65g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g400g640kcal12g16g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7160kcal534g148g541.2g3.2g
Valittu annoskoko2500g3580kcal267g74g270.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1790kcal133.5g37g135.3g0.8g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070