Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g266g373kcal39.9g8g24.2g0.3g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g83g117kcal2.5g1.7g10.8g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g67g107kcal2g2.7g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g1191kcal88.8g24.8g90g0.6g
Valittu annoskoko416g596kcal44.4g12.4g45g0.3g
Annoskoko puolitettuna208g298kcal22.2g6.2g22.5g0.2g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070