Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g399g559kcal59.9g12g36.3g0.4g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g125g175kcal3.7g2.5g16.2g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g100g160kcal3g4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g1787kcal133.2g37g135g0.8g
Valittu annoskoko624g894kcal66.6g18.5g67.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna312g447kcal33.3g9.3g33.8g0.2g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070